Wednesday, January 21, 2009

when?

Definitely, we've heart to heart conversation in car..pelik, kan? while i'm enjoying the scenary, but my mouth keep bubling everything, "azuar ni kan..itu la kan...ini la kan..", arghh, he mostly patience to all my words *aiks tak tau lepas kawin nanti mcmana plak* ..harap selalu bersabar dgn saya yang emo ini.


One day conversation in his cute car;


MR.F : syg ni kan..bila la nak panggil saya abg, asyik azuar je..

ME : ok la tu, panggil nama penuh, mana ada org panggil awak nama penuh, except cikgu la

MR.F : tp syg patut panggil abg since bertunang lg

ME : ala...tak terklua la..lidah ni kelu..ok nanti try, tp jgn gelak

MR.F : ok tak gelak


hahaha..dia dah pandai complain pun skrg..saya rasa saya yang ego agak nya..dia bole plak panggil saya sayang since 4years ago..tp saya dok panggil dia azuar aje


Oowwhh..saya ni tak romantik, nanti saya practise hoke! *admit*


3 comments:

Azuar Razmi said...

oh...terharunya....love u so much...

lily said...

haha...sy pom tak romantik..huahaha

Mahirah Kamaludin said...

mamat ni mmg dok asyik terharu je.. mesti nampak effort dr saya ni.

OUR BUNDLE OF JOY

Lilypie First Birthday tickers