Wednesday, January 21, 2009

*the wedding bell is ringing

OOuccchh...it's been 4 years and plus plus we've been together *clap clap to myself*.. the next 2 months we're getting married *sgt gembira*..Rasa mcm tak percaya plak. Saya pun tak sure first day meet bila, if i'm not mistakken it was in 2004. tp klau tanya MRFIANCEE, he will answer confidently, "kita jumpa...syg pkai baju brand...syg pkai selipar color...syg pkai tudung color..syg dgn.." he even can explain correctly, i'm so impress *kagum*. For sure dia kena tau everything, sbb dia beria nak mengorat saya..hahahaha ;D
Tp masa ni, lg saya beria-ria menghitung hari *sbb dah nak kawin*. This is my wedding wish list:
  1. i cook everyday to my hubby to be
  2. i prepare everything for him, from top to toe *AMIN*
  3. saya kena byk bersabar, sbb sy ni sgt la emo berbanding MRFIANCEE yg sgt la terlebih cool *vice versa*
  4. saya nak jd isteri solehah, byk buat amalan2 sunat *saya nak MRFIANCEE jd imam solat saya nanti, AMIN*
  5. saya nak rumah saya cantik mcm hotel, tp MRFIANCEE kena sponsor duit *hehehe*
  6. furniture nak best2
  7. sy nak good result in my study even dah kawin, still bole maintain *saya dah rasa takut hoke*
  8. i hope MRFIANCEE wouldnt mind to lend me your hands......................................................................... because we're belong to each other..
  9. akan difikirkan
  10. akan difikirkan

p/s: saya mmg mcm tak sabar kan?

1 comment:

biggirl said...

i can feel it.sgt teruja kan... tp nervous sgt!pk mcm2..hihi

OUR BUNDLE OF JOY

Lilypie First Birthday tickers