Monday, January 26, 2009

*masak-masak*

Lately saya sangat la beria men'surfing' segala resipi masak-memasak *i dunno why*.. a close friend of mine said ive 'sindrom gatal nak berlaki' *yes*. ini adalah website yg menjadi kegemaran saya akhir2 ini http://www.myresepi.com/ . Saya tidakla maha hebat dlm bidang memasak ini, tapi sikit2 tu boleh la..

So i demand a cookbook from MRFIANCEE. So that i can have information on c00king, and/or a list of recipes. Perhaps some additional information on ingredient origin, freshness, selection and quality. Then he responded like this, "Alahhh syg, zaman sekarang ni, org guna internet je la, tak main buku2 lagi, nanti kita beli ink printer so syg bole print byk2" *frustrated*.
Hmmm... so saya kena la ikut rentak dia ya...Jadi marilah kita mula men'goggle' resepi masak-memasak ;D

2 comments:

ss said...

gambatte mama!!blajo msk byk2..best masak2 sbenarnye (kalo ade mood laa..hhihihi)
website tuh best kan!

Mahirah Kamaludin said...

credit to sal sbb introduce website tu..thanks a lot

OUR BUNDLE OF JOY

Lilypie First Birthday tickers