Tuesday, November 16, 2010

Matang lah sangat!

I percaya, setiap orang ada perubahan dalam kehidupan. Sejak ada anak, Azuar dah makin matang. Matang sebagai bapak, matang sebagai suami. Tapi letak Facebook depan muka dia terus dia switch on mode tak matang. Jadi sebagai General (Azuar cakap), I terus block sebarang aktiviti internet di rumah. Azuar tetap Azuar, dia tetap main game di handphone, walaupun General jeling-jeling.

Azuar tetap berubah. Dia tahu kena tidurkan anak dia sebelum dia sendiri yang berlepas atas katil. Dia tahu berjaga malam, bancuh susu dan salin diaper. Dia dah mahir. Dia sayang anak dia sangat-sangat. Habis tu, mak dia ni cemana?

Tengok! hobi pun nak melibatkan anak. Itu belum masuk bawa anak berjaga malam tengok Chelsea bertarung.

3 comments:

nazza_syikin said...

mama, akak dpt tgk betapa selesanya adam dpt bersandar kat perut juar.. hehe!

facebook mmg fenomena, kan? memula akak pun addicted jugak.. skrg dah ok wpun tak buka few days.. tp my hubby still takleh tinggalkan fb dia.. cane yeh? huhu!

fifa syrus said...

madam, lex luthor pon minat chelsea jgk ker? or dipaksa minat??? hehe. nway, harap madam akan hepi2 jek k~

J.M.R said...

hehehe..cumel tol ank bwk anak sndiri..

OUR BUNDLE OF JOY

Lilypie First Birthday tickers