Tuesday, October 19, 2010

Last weekend updates!

I dapat surat cinta dari Graduate Studies School. Haih... seriau plak.



Baby Adam plak makin hari makin nampak progress dia. Cepat je masa berlalu. Lagi 2weeks dah nak 5months. Tapi Mummy tak kempis lagi.......



Close up at 4months.







His effort to crawl. Sikit lagi, push your body, Adam.


And...... he smiles everyday. To be exact, broadly I mean.




Kadang-kadang nak Azuar tersengih kenyang. Kek pula adalah sangat yummylicious. Tahap tak yah dah order Secret Recipe. Tengku Aiza yang buat, BFF ever. Tapi bila dah kahwin. Jauh aje rasa di hati. Padahal dikau hanya menetap di Pantai Dalam dan I di Serdang. Dulu rapat, dah kahwin, tak dan nak jumpa. Tiba-tiba teringat, lepas SPM melepak rumah dikau sampai tak ingat dah jalan pulang, tidak tahu malu meminjam baju untuk bergaya dan segalanya lah, teringat jadi emcee waktu dikau kahwin dan dikau bersimpuh di sebelah I waktu akad nikah, sambil mengucapkan "Welcome to the Club". Haih...Aiza..bila nak jumpa, tak payah bawa husband kitewww...

2 comments:

cikmay said...

alalala...so sweet la sis.........adam dah besarrr.....dah nampak muke kelelakian dia tu.
(p/s: nasib bek sempat jugak jumpe adam mase open house hari tu.tp x puas sbb x sempat nk dukung adam.)

:(

btw, so happy for u, sis. :)

lilylala said...

adam...u make me cry..i miss u sooo much.nanti aunty lily beli toys byk2 tuk adam k..kisses n hugs

OUR BUNDLE OF JOY

Lilypie First Birthday tickers