Friday, October 9, 2009

I like makan free

Ini sebenarnya on our last weekend, I attended 4 openhouses in a row on Saturday and also I had 4 in Sunday. Makan free ni semua orang suka, I cant deny it. But I tak jumpa lagi ketupat palas dan rendang daging akhir-akhir Syawal ni dan openhouse semua offer lauk moden like mee kari, nasi dagang, nasi tomato, nak jumpa lauk pauk Raya pun payah. I mengadu teringin nak makan ketupat palas and rendang dekat Azuar, but he said nanti dia cari kat pasar je lah.




Weekend ni ada lagi openhouse and I'm looking forward the menu yang I teringin sangat ni....and biar nampak macam mood raya lagi.


2 comments:

Willie said...

Nym nyum. aku pun nak makan free ni.

Azuar Razmi said...

jom mencari makan free..


LOVE U & OURS,
-AZUAR-

OUR BUNDLE OF JOY

Lilypie First Birthday tickers