Wednesday, September 9, 2009

Yeay yeay exam dah habis

What a biggggggg relieve...I'm free with those exams and the headache. I'm sitting freely on sofa with the hubby and enjoying a cup of Milo. Phewwww. The hubby is just coming back from terawih and demand 'moreh' from me. Daily routine.

This was last weekend activity. Sang suami yang rajin nak buat onde-onde, mesti la bini kena support kan, walaupun tengah bergelumang dengan timbunan buku dan jurnal, tetap bangun laksana cita-cita sang suami. Once in a blue moon, sang suami rajin, wajibughunnah kena terus support.





Hah, semua tak mandi lagi.... Masa ni kan, tiba-tiba cakap,"Sayang, abang rasa kita kena balik raya ikut Kelantan la dulu...". Arghhhh dia saja nak naik kan angin I tau!

Lepas habis exam, terus nak pikir pasal raya saja...Tapi esok busy juga, nak sambung buat paper, ada class and nak jaga exam for undergrad students. Kena tidur awal.

Nite nite.

2 comments:

Azuar Razmi said...

untuk pengetahuan semua, buah kekoh cha yg i buat tu sedap tau..hahaha..licin je time da bukak pose..jd rebutan ramai, terutama ibu zila ngan dani...hahaha...

darl, why u berangin?i nk balik ikut kelantan jer,bukan raya kt kelantan...hehehe...

regards,
ur beloved hubby...

Mahirah Kamaludin said...

ni tak ikut cakap bini nih..pandai melawan ni...hahahhaha

OUR BUNDLE OF JOY

Lilypie First Birthday tickers