Tuesday, September 15, 2009

Malas sungguh hari ini

Semalam memang kecewa, sebab tak pergi pun Primavera......

Stress sedunia aku ni. Tapi tengok Azuar penat balik keja and pick me up from office. Memang sememeh muka dia. Terus macam, tak apalah esok pergi. Tapi tak tau lah takut lakonan dia, risau poket dia rabak.Hahahahah. Hari ni kalau tak pergi lagi, memang la bini dia stress lagi. So, yesterday, it ends up , we went to Bazar Ramadhan, and i did housechores while Azuar enjoyed his favourite 'cerita hitam putih'. Laki aku memang klasik. Kalau bab ni, memang la I minta tukar channel aje.

Lagi beberapa hari lagi nak habis Ramadhan. Banyak juga termiss terawih since bulan ni exam juga. So I yang suruh Azuar pergi terawih and cakap, kalau dia pergi, dia dapat pahala, isteri kat rumah yang menuntut ilmu tengah study ni pun dapat pahala juga. Selalu pesan kat dia doa banyak-banyak, minta dimakbulkan segala-galanya.

Harapan
1. Dimurahkan rezeki
2. Dipermudahkan segala urusan Ph.D dan pembelajaran *2years and plus plus to go*
3. Dikurniakan zuriat
4. Dapat tukar kereta baru cepat-cepat.
5. Urusan 11k duit hantaran yang dicuri staff bank tu, cepat-cepat la settle *yang bab ni, kalau ingat memang sedih aje, tapi doa orang yang teraniaya tu insyaaalah termakbul*
6. Kehidupan akan berubah

AMIN.

1 comment:

Azuar Razmi said...

Abang janji, hari ni kita pergi..

OUR BUNDLE OF JOY

Lilypie First Birthday tickers