Thursday, July 2, 2009

Minggu baru

Minggu ini minggu rajin. Sebelum sem baru bermula, jadi teringin nak ajak kawan-kawan makan kat rumah. Makan hasil masakan orang baru berumah tangga ni kan..Biar depa bagi komen sikit. Ehh..ada improvement sikit ni, dulu 1jam masak 2lauk, sekarang setengah jam dah 2lauk, wallah!!! Tiap kali masuk dapur, forsure nak tengok masa, macam orang nak lumba lari pecut.

Semalam pergi date dengan hubby tengok movie Transformers. I'm not into that movie, BUKAN macam tahap excited tengok cerita macam tu. Nama robot yang pelbagai dan macam-macam. But art is art, art is everything. I saw my hubby sitting focusly on screen. Haihh... on the way nak balik tempat parking, tengok kereta comel I, hubby terus cakap, Autobot bertukar!!!!! Ok, dia dah pening tuh. Sudah sudah la. Lepas tu macam-macam nama robot dia sebut. He keep on repeat it. I guess may be for a week.

1 comment:

siti norfatiha said...

ala..mama..xdapat join=(..sob..sob..

OUR BUNDLE OF JOY

Lilypie First Birthday tickers