Thursday, August 12, 2010

Circle of life

Life sekarang memang tersangat happy. Bila tidur terkepit dengan para jejaka. Auww jejaka. Jejaka kecil dan besar besar. Tapi masing-masing dah kena libasan tangan Mummy ni. Sorry Adam, Mummy tidur ganas. Azuar tak payah cakap lah. Bangun tidur terus mengadu rasa hidung nak patah lah, gusi sakit lah. Pa, sorry... semalam mimpi bersilat. Hahahahaha.


Tapi jangan tanya pasal thesis, terus tak happy. Boleh macam tu?



Orang lain cakap, buat thesis kat rumah lagi best. Tak payah datang office.



Yang ini Ph.D in Facebook. Go Anita!

Workstation. Jurnal sahaja yang banyak tapi malas-malas nak baca.

Yang gembira pula...
Mummy and Adam. Lengan tak nak kempis. Stress.

Mummy memang suka paksa Adam tidur.

Muah...muah...muah...Ah tak suka kena misai.

Lovelies.


Jejaka-jejaka.

Bye.

7 comments:

siti norfatiha said...

adam dah tukar puting baru=)

siti norfatiha said...

adam dah tukar puting baru=)

Mahirah Kamaludin said...

aunt siti: tak tukar pun. puting favourite dia tertinggal rumah pengasuh. dia tak nak yang ni, tu yang mata bulat tak nak tidur. at last, papa dia pergi ambil juga puting buruk tu kat rumah pengasuh.

Nadirah Nazri said...

Dah besar dah Adam, hehe.. bile nak jumpe lg .. jom kt jumpe buka puasa..

cikmay said...

adam dah semakin besar...comel lak tuh.geram2.;p

nazza_syikin said...

bila tgk juar pegang adam, lebih nampak mcm 'abg-adik' je... ntah la.. hehehe! (kompem juar kembang idung!)

Azuar Razmi said...

oh..kembang hidungku...

OUR BUNDLE OF JOY

Lilypie First Birthday tickers