Wednesday, September 2, 2009

Quick updates

This is update for the past few days.

1) I'm gaining weight happily ever after


2) Jerawat manis di hidung *ok tipu, ia buruk*


3) Sudah mula memakai kain batik setelah ibu mertua menjahit kain batik kepada menantunya ini.

Masih serabai.


4) Mabuk exam.

5) Mabuk nak masak lauk berbuka, ilmu memasak sangat cetek, maka harus juga sambung PhD dalam masakan.

6) Dah pandai jenguk baby stroller dan sudah ada dalam list idaman kalbu.

5 comments:

siti norfatiha said...

Number 6 - Are u pregnant?

ala mama..gaining weight, tapi slim je pinggang pakai kain batik *jelous..jelous..i ni tak ramping2..a few month nak naik pelamin tapi badan naik dah nak macam doraemon=(*

Mahirah Kamaludin said...

i'm not yet, tapi teringin sangat... bakal pengantin kena slim, jaga makan..nanti boleh la dapat badan mcm guitar.

nazza_syikin said...

i suke jnguk kasut baby!cute sgt! Btw,akak anta kdai sume kain batik yg mtua bg utk djahit siap2 spt mmakai kain dgn cara sbnr+kemas... Bijak kan? Haha! N kain tsebut hanya dpakai dpan mtua! Kekekekek!

Willie said...

Ish lamo tak dongar berita kau. Ahaks!

Mahirah Kamaludin said...

kak naza: yang tu ma ada juga, jahit kat tailor, tapi untuk pakai dgn buku kurung plain.

willie: bz nak update cerita sendiri, dok baca cerita org je ni.

OUR BUNDLE OF JOY

Lilypie First Birthday tickers