Tuesday, September 29, 2009

Bengang.

Bengang betul dengan Cavenzi ni, kita ni beria order and bayar deposit dining set sebelum Raya, sampai sekarang tak juga dapat. Dah plan siap-siap konon nak buat makan-makan guna dining set baru, dah tak dapat lagi ni macamana nak menjamu kawan-kawan?

Azuar pergi Cavenzi semalam, dorang cakap stok tak ada, tapi janji nak hantar this week juga. Orang minta deposit, Cavenzi tak nak bagi, tapi dan dan offer dining set lain plak. Orang dah bengang dengan dia, nak pergi beli tempat lain, tapi dorang sempat nak promote barang lain plak. Mujur lah Azuar yang deal. Kalau I yang pergi, mahu terbakar bangla Cavenzi tuh. hish dalam resit mana ada state deposit tak boleh return balik, that's mean it's not proper. So it's not policy, so duit boleh minta balik, sign agreement pun tak. Hah nampak tak Mahirah ni complicated.

Macam case shoe cabinet kitorang, yang janji dapat cepat, minta deposit pun, macam-macam alasan bagi. Sekali Mahirah mengamuk, terus dapat murah dan tak payah tambah extra money lagi. Patut la Azuar tak nak bawa bini dia ni, kalau handle some problems ke... I banyakkkkkk sangat tanya pasal busines. Azuar cakap, itu lah terlebih belajar, kadang-kadang small firm pun tak realize benda small thing. Azuar cakap I banyak sangat arguement....Bukan apa, I tak nak macam tertindas. Dapat furniture lambat pun kira tertindas juga lah.

3 comments:

siti norfatiha said...

Mama g Cavenzi kat mane?last week baru g survey kat Cavenzi.bedroom set.ada yg berkenan but belum beli lagi la..takut plk byr deposit xdpt brg..skrg byk kedai suka buat hal la..

nazza_syikin said...

mama, akak oder tv lcd daro courts mammoth dah dkt 2 bln takda stok! samala, minta duit balik pun bg mcm2 alasan! yg best, dorg asik janji nak call utk update pape info tp kitorg laki bini yg sebok duk call dorg! cam hampeh!

Mahirah Kamaludin said...

cik siti: cavenzi balakong. biasanya it takes 1week for delivery tp kali ni peak days kan. smua org beli perabot, tu yg lembap je dia. kalau tau tak cukup stok, jgn la menjual kan. geram je

kak naza: hah, lamanya. memang patut mengamuk tuh.

OUR BUNDLE OF JOY

Lilypie First Birthday tickers