Thursday, March 19, 2009

Mari kahwin

Hari ini saya janggal, students greet saya, selamat petang puan..mak aih..saya malu2 kucing..atau ayat ini lebih sedap didengar, Madam, how can i do this?

Saya nak upload pic yang tak seberapa nak ada lagi,since dah hire professional photographer, maka adik beradik saya semua bermalasan menangkap gambar kakak manisnya ini diijab kabulkan..masing2 dok berlenggang kangkung sahaja on my big day ;'(



fresh flowers membazir, harga mahal tak ingat, tapi cantik dan puas hati, tapi lepas 2hari semua bunga yang cantik ini harus dibuang, kerana ibu saya berkata ia sangat menyemak untuk dibuat bunga kering kesemua sekali ;'(


Perempuan perasan yang akhirnya berjaya mendapat bilik pengantin ala2 english bedroom style, dicampur bauan white rose dan lavender..bilik laki aku masuk, dia pening2 lalat


Hubby tersandar atas kerusi sambil menampakkan perut tersenyum riang

Hoke...cousin dan adik yang terlebih girang ;)




Ayah, sila belanja outdoor photoshot ini..Ayah: Baiklah anak ku

Saya masih tidak mengerti apakah shot yang diminta oleh mereka-mereka ini...tapi saya tau shot yang agak buat2 dan shot kemestian pada budak sekolah menengah ;'( Mari tunjuk-tunjuk langit.

Saya mesti mengaku gambar yang ditangkap oleh adik saya sangatla tidak profesional, dia hanya amatur sahaja ya..Mungkin 2bulan akan datang, saya bakal tampil dengan koleksi gambar kawin profesional yang extravaganza..ok bangga tak sabar ni ;)

2 comments:

lily hilton said...

hehe..
kesemua gmba itu sy yg amik..
kire ok la..huhu

plain_jane said...

tahniah :)

alhamdulillah dah selamat..

OUR BUNDLE OF JOY

Lilypie First Birthday tickers